Tak na tomhle receptu si pomalu buduji závislost. ????❤️ Jak jistě všichni víte, jsem milovník čokokokosek a v kombinaci s tvarohovým těstem a jahodami to je přímo vražedná kombinace.

Odlehčený cheesecake

Na korpus

  • 1 balení Čokokokosek od Biopekárny Zemanka
  • 2 lžíce másla (můžeme použít i ghí)

Náplň

  • 1,5 balení měkkého nízkotučného tvarohu
  • 2 žloutky
  • vanilkový cukr s fruktózou
  • stevia

Navrch

  • jahody
  • želatina
  • stevia
  1. Rozdrtíme Čokokokosky a smícháme s rozpuštěným máslem. Namačkáme na dno formy.

  2. Smícháme všechny ingredience na náplň a nalijeme ji na korpus.

  3. Dáme na 15 minut zapéct do trouby na 150 stupňů.

  4. Rozmixujeme jahody, smícháme s želatinou a stévií a nalijeme směs na cheesecake.

  5. Cheesecake podáváme chlazený z ledničky.

Napsat komentář

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *