Vzhledem k tomu, že se snažíme jíst zdravě z kvalitních surovin, tak nechceme kupovat vločkové směsi ze supermarketů plné cukrů a bůhví jakých barviv a sladidel. Pojďme si udělat výbornou domácí granolu vhodnou jak do mléka, tak i do jogurtu, pudingu nebo prostě do čehokoliv podle vaší chuti 🙂
Vanilková granola

Co potřebujeme:
- 400g vloček (dávám napůl celé, napůl mleté)
- 1 hrnek strouhaného kokosu
- 1/2 hrnku chia semínek
- 2 šťouchané banány
- 1/2 hrnku nasekaných kešu ořechů
- 2 lžíce kešu másla (používám od Gymbeam.cz)
- 1 odměrka vanilkového proteinu (Gymbeam.cz)
- med (dejte ho tam víc, záleží dost na konzistenci, ale aby prostě nebyly vločky suché)
- Vše důkladně promícháme a dáme zapéct do trouby na cca 15 minut na 170 stupňů.